Informatie over vloerverwarming frezen

Wilt u vloerverwarming laten frezen in een bestaande of in uw  nieuwbouwwoning,u vraagt zich wel af denk ik wat er met de bestaande leidingen kunnen gebeuren,want meest vloerverwarmingbedrijven nemen de verantwoording niet mee,daar hebben zij wel gelijk in als men het logisch gaat bekijken,want niemand weet waar en welke plek hoeveel dekking er opgegaan is,anders zou je de hele dekvloer uitmoeten hakken en het werkt dan niet,uiteraard er moeten over het gehele oppervlakte vloerverwarming ingefreesd moeten worden en met de juiste hartafstand.

Het vloerverwarming infrezen kan op twee manieren,eerste manier om vloerverwarming te frezen is de slakkenhuispatroon,deze is de meest gekozen soort.Bij deze soort liggen de vloerverwarmingslangen om en om met de aanvoer en de retour.Dus de aanvoer en de retoer liggen naast elkaar.

Het tweedesoort is de meanderpatroon,bij deze wijze van vloerverwarming frezen is bij het begin van de groep de meest warmste punt en naarmate het retourkant het meest koude punt,dus er treden behoorlijke themperathuur verschillen op,deze wordt toegepast door amateurs.

Voor dat men met het frezen begint moet een indeling gemaakt worden voor de groepen,Tijdens het vloerverwarming frezen wordt de oppervlak ingedeeld in bepaalde groepen en die ook eventueel afzonderlijk bediend kunnen worden,op elke groep zit een inregelkraan op,Let wel ten alletijden tijdens het vloerverwarming frezen op de waardevolle inboedels van de klanten,het machine weegt nogal wat en kan zo de muren of de keukenkasten beschadigen.

Wanneer men gaat beginnen moet eerst nagaan of de elektra groepen de machines aankunnen,er moeten opgelet worden dat de stofzuiger op een aparte groep aangesloten wordt en de vloerverwarmingfreesmachine op een aparte groep,als de stoppen zwaarbelast worden slaan die uit.

U kunt bij ons voor meer informatie over vloerverwarming frezen een juiste advies krijgen,u kunt os contacteren of onze showroom bezoeken,u bent welkom

U kunt op onze website vloerverwarming offerte aanvragen

Hier kunt u onze vloerverwarming prijzen bekijken